Bestyrelsen

Foreningen er opstået som et længere samarbejde mellem Jessie Lee, Hanna Dalsgard og Sara Schytz. Alle har vidt forskellig Pilates baggrund og uddannelsesretning, men har et fælles mål og vision om at få udbredt og anerkendt Pilates og vigtigheden af professionelle og fagligt dygtige instruktører med en anerkendt uddannelse i ryggen. Jessie, Hanna og Sara brænder alle for Pilates og for at hjælpe andre godt på vej igennem træning og bevægelse.

 

Jessie Lee

Jessie Lee, formand og med-stifter af PFD. Har mange års erfaring med at drive eget studio og har specialiseret sig i genoptræning af traumatiske skader. Uddanner instruktører, afholder kurser og workshops. Medstifter af det fondstøttede projekt Danish Wounded Warrior Project og ejer af Copenhagen Pilates Studio.

 

 

Hanna Dalsgard

Hanna Dalsgaard, bestyrelsesmedlem og med-stifter af PFD. Har mange års erfaring med at drive eget Pilates studio, og har specialiseret sig inden for genoptræning og at finde frem til kernen af et problem, skade eller blokering. Hanna driver og ejer uddannelsesstedet Pilatesdk som tilbyder Body Control Pilates uddannelsen i Danmark og diverse Pilates kurser  og workshops i Skandinavien. Desuden er Hanna medstifter af ROH studio.

 

 

Sara SchytzSara Schytz, bestyrelsesmedlem og med-stifter af PFD. Driver sit eget Pilates studio, uddanner nye instruktører, afholder kurser og workshops og er tilknyttet et Privathospital som konsulent. Sara har specialiseret sig i genoptræning af diverse bevægelsesrelaterede problemer og i at træne klienter op til særlige præstationer. Sara er ejer af Pilates B som har lokation i Lyngby og i Ringsted.