Kursus og Uddannelses kalenderen for 2018 er opdateret og nye medlemmer er kommet til

by admin

Det eside plankr så skønt, med interessen for foreningen og alle jeres henvendelser! Vi modtager mails med mange forskellige emner lige fra spørgsmål om optag, valg af uddannelser, kurser og hvor der findes et godt sted at dyrker Pilates henne lokalt. Bliv ved med det! Vores lille forening giver kun mening, når du bruger os aktivt.

Har du set, at vi er på facebook som Pilates Forening Danmark? Og at du kan få jobopslag, events, uddannelser, kurser eller diverse artikler og inputs postet? Du skal blot kontakte Pilates Forening Danmark via facebook og vi besvare meget hurtigt.

Vi forsøger, at besvare mails indenfor en uge, men vi har haft rigtig lang svar tid på emails. Det beklager vi meget og vi vil bestræbe os på at gøre det bedre fremad. Vi er en frivillig ulønnet forening med kun tre aktive til at drive den. Er du interesseret i at bidrage med din tid, med penge eller andet, så skriv gerne på info@pilatesforeningdanmark.dk.

Er du interesseret i et kursus, uddannelse eller videreuddannelse i 2018, så er vores kalender opdateret. Hvis du er medlem, og gerne vil have dine tilbud på vores hjemmeside, så skynd dig at skrive til os på info@pilatesforeningdanmark.dk med dato, titel, udbyder og et link til mere info. Skriv også gerne et sted til os, så vi kan sætte en lokation på begivenheden. Se listen HER!

Vi kan også byde velkommen til nye studier og instruktører på vores medlemsliste! Velkommen til Pernille Maertens Olsen fra www.pilatesandmore.dk og til Mariane Ilsø som underviser hos www.pilatesb.dk. Er du endnu ikke kommet på listen eller savner du svar på en henvendelse? Så skriv til os på info@pilatesforeningdanmark.dk. Du kan læse om de forskellige betingelser for medlemsskaber hos os HER!