Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/pilatesforeningdanmark.dk/public_html/nyt/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/pilatesforeningdanmark.dk/public_html/nyt/wp-includes/plugin.php on line 579
Tak for den store interesse! | Pilates Forening Danmark

Tak for den store interesse!

by admin

Man-doing-Pilates-569c49435f9b58eba4a8bdfcTusind tak for den store interesse i vores nye forening – vi glæder os til at arbejde videre med at oplyse og informere til gavn for alle. Vi undskylder lang svar tid på mailen – vi lover at svare dig, så vi håber på din tålmodighed!

Hvis du ønsker at blive medlem og få dine events, workshops og relevante uddannelser op på sidens kalender, så skriv til os.

Du bliver nemt medlem ved at skrive til os på info@pilatesforeningdanmark.dk med oplysning om hvilket optag du søger samt følgende informationer:

Navn, adresse, telefonnummer og email på personen

Scannet kopi af højst opnået certifikat

evt. hjemmesideadresse

Læs mere om medlemsskab og foreningen her!

Vi afholder bestyrelsesmøde onsdag 23. august 2016.